Watercoolers

Over ons

Watercooler international behoort tot een van de grootste watercooler leveranciers van Nederland. Al 5 jaar lang bezorgt watercooler international watercoolers door heel Nederland voor betaalbare prijzen. Vele grote bedrijven hebben zich op hun wenken laten bedienen door watercooler international, door ons ervaren personeel en gedrevenheid kunnen wij u perfect van dienst zijn. Bij ons ben u het belangrijkst of u nu een watercooler in gebruik heeft of dertig, de service blijft gewoon gelijk.

Het assortiment bestaat uit zowel leidingwatercoolers als bottlewatercoolers. De coolers zijn van uitstekende kwaliteit, hebben een prachtig design en zijn betrouwbaar in het gebruik. De coolers zijn zowel te koop als te huur, zodra u een watercooler wilt huren kunt u een all-in contract afsluiten, dit houdt in dat u een gelijk bedrag per maand betaalt voor het water de bekertjes de reparatie en uiteraard de cooler. Ook bieden wij watercooler accessoires zoals, reinigings middel, puntbekertjes, flessenrekken en bekerhouders. Watercooler international is in staat om voor een kleine woonkamer iets toepasselijks te vinden, maar ook voor een kantoor met 40 mensen. Door ons creatieve personeel vinden we altijd een oplossing voor uw locatie. Het assortiment is zo danig breed dat er voor ieder interieur en elke ruimte een geschikte watercooler is.

Watercooler international heeft een eigen service die het onderhoud en reparatie van de watercoolers voor u kan verzorgen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Dus heeft u een probleem met uw watercooler neem contact op met Watercooler International.


Wij zijn u graag van dienst!

Watercooler International
Uw water(koeler) leverancier